"Halkın menfaati doğrultusunda bir an önce çözüm bulması ve tekrar tam teşekküllü bir hastane olarak hizmet vermeye başlamasını tüm yetkili makamlardan önemle rica ediyoruz."

GÜNEY ADANA DAYANIŞMA PLATFORMU adına Basın Açıklamasını Orhan Üstekidağ okudu.

Bir çok kurum temsilcisinin ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra mahalle muhtarları ve kadınların yoğun katılımı dikkat çekiciydi.

Orhan Üstekidağ konuşmasında şunlara dikkat çekti;

Sağlık hizmeti anlamında bölgede 500.000'ne yakın insanın hizmet aldığı acil durumda ilk kapısı olarak kullandığı bir hastanenin kapanması ekonomik anlamda dezavantajlı bir kitleye sahip olan bölge halkında büyük mağduriyet yaratmıştır. 

Başka bir açıdan kendi bünyesinde ve çevresinde istihdama katkısı 3 binin üzerinde ve aileleri ile birlikte 10 bine yakın insanımızı olumsuz yönde etkilemiştir.

WhatsApp Image 2023-01-12 at 13.11.20

Yıllardır ağır kent gelişiminden nasibini alan bölgenin kalkınmasına gelişmesine katkı koyan bir yatırımın olmaması şehir merkezine bu kadar yakın bir bölgeye yakışmamaktadır.

Her anlamda büyük bir kayıp fotoğrafı şu an orada boş bir şekilde durmaktadır.

Duruma ilk andan itibaren hassasiyet gösteren Seyhan Kaymakamımız ve Adana Valimize konunun takipçileri oldukları için teşekkür ederiz.

WhatsApp Image 2023-01-12 at 13.11.21

Bu sürecin Halkın menfaati doğrultusunda bir an önce çözüm bulması ve tekrar tam teşekküllü bir hastane olarak hizmet vermeye başlamasını tüm yetkili makamlardan önemle rica ediyoruz.

Yıllardır her anlamda zorluklan aşmaya çalışan Güney Adana Bölgemizin sakinleri olarak insan yaşamında büyük önem arz eden Sağlık hizmeti alma hakkına bir an önce kavuşmasını buradan tüm kamu oyuna duyuruyoruz.

WhatsApp Image 2023-01-12 at 13.11.21 (1)

Editör: Haber Merkezi