Emek ve Özgürlük İttifakı: "Yoksulluğa, savaşa ve baskılara dur demek ve birlikte değiştirmek için Kartal’dayız!"

Emekçi Hareket Partisi (EHP), Emek Partisi (EMEP), Halkların Demokratik Partisi (HDP), Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF), Türkiye İşçi Partisi (TİP) ve Toplumsal Özgürlük Partisi’nin (TÖP) oluşturduğu Emek ve Özgürlük İttifakı, bugün İstanbul’da ilk mitingini düzenleyecek.

Alın teriyle geçinmeye çalışan emekçilerin, baskı ve şiddete meydan okuyan kadınların, özgür bir gelecek düşleyen gençlerin, özgürlük mücadelesi yürüten tüm kimliklerin, eşit yurttaşlık isteyen Alevilerin, demokrasi ve eşitlik mücadelesi veren Kürtlerin; ezilen tüm halkların mücadelesini büyütmek için bir araya gelen Emek ve Özgürlük İttifakı yoksulluğa, savaşa, baskılara dur demek için “Birlikte Değiştirelim Mitingi”nde buluşacak.

İttifakı oluşturan siyasi parti ve mücadele kurumlarının Genel Başkanlarının, Eş Genel Başkanlarının, Sözcülerinin ve Eş Sözcülerinin de katılacağı miting, saat 13.00’te Kartal Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Selahattin Demirtaş'ta Miting Çağrısı Yaptı

Günaydın. Rojbaş. Sabah ul hayr. Bugün saat 1'de, Kartal Meydanındaki mitingdeyiz, değil mi? Kim kimi kapatacakmış, AKP'ye de AYM'ye de gösterelim. Ben yola çıktım, geliyorum, halayda buluşalım

Fmc_E_KacAIX6QW

Bu pazar günü saat 1'de İstanbul Kartal'da Emek ve Özgürlük İttifakının mitinginde gücümüzü göstermemiz lazım. Hava soğuk olabilir ama gelişmeler sıcak. Lütfen herkes, mitingde olacak şekilde hazırlığını yapsın. Ben bile geliyorum. İnanmıyorsanız gelin görün

FmfRPmzakAAjstl

Editör: Haber Merkezi