• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.987 %1.93
  • ETHERIUM 3.261 %-0.12
21°

Emek Haberleri

emek haberleri ve güncel emek gelişmeleri, emek ile ilgili tüm video, emek fotoğrafları ve emek haberleri Habere Güven sitemizde


Ekonomi
Emek

Emek ve Demokrasi Güçleri; Temel Tüketim Ürünlerine Gelen Zamlar Durdurulsun. Yoksulluk sınırının üzerinde insanca yaşayacak bir ücret.

Eğitim

Eğitim Sen olarak, dini esaslara dayalı toplum modelini temel alan, laiklik ve bilim karşıtı yeni müfredatı reddediyoruz.

Dünya
Emek

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar; Bugün Emek ve Dayanışma Günümüzde tüm sorunlarımızı bir kez daha haykırıyoruz,

Gündem

Adana Emek ve Demokrasi Güçleri, 1 Mayıs Çarşamba, Saat: 15.00'de Kasım Gülek Köprüsünde Başlayacak ve Uğur Mumcu'da Devam Edecek Mitinge...

Çocuk

Emek Partisi; Asgari ücretin açlık sınırı civarında olduğu, enflasyonun hızla tırmandığı koşullarda birçok çocuk bodurlaşıyor; açlık çekiyor.

Yerel Haberler
Siyaset
Siyaset

Aysel Emek, özellikle özel gereksinimli bireylerin ve kadınların ihtiyaçlarını gözeterek mahallesine bir dizi önemli hizmet sunmayı hedefliyor.

Siyaset

Eski DİSK Yönetim Kurulu Üyesi ve Gıda-İş Genel Başkanı Seyit Aslan, Emek Partisi'nin 10. Kongresinde Genel Başkan oldu.

Emek

KESK en ücra köşesine kadar uzanan 11 kolu ile bu ülkenin insanlarının, emekçilerinin insanca bir yaşam mücadelesinin adıdır.

Emek

Mersin Tabip Odası - Emek ve Demokrasi Platformu: Hukuk Dışı Davaname Bir An Önce Geri Çekilmelidir!