Okul Haberleri

Okul haberleri ve güncel Okul gelişmeleri, Okul ile ilgili tüm video, Okul fotoğrafları ve Okul haberleri Habere Güven sitemizde


Yerel Haberler
Siyaset
Gündem

"Hatay'daki sorunların yerinde, zamanında, şehrin dokusunu gözeterek ve yurttaşlarımızı mağdur etmeden çözülmesi gerek.”

Eğitim

Fatih Toprak; Okullarda temizlik bir lüks değil, zorunluluktur! Bir çocuğun sağlıklı bir ortamda eğitim alması, en temel insan haklarından biridir.

Eğitim

"Okulların konferans ve toplantı salonları dururken öğretmenlere hizmet içi eğitimin camide verilmesi hangi aklın ürünüdür?"

Eğitim

Eğitim-İş; "Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli eğitim hakkı için herkesi, birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz."

Eğitim
Eğitim

CHP Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Kozan ilçesindeki bir çok mahallede 30 kilometre kuralı getirilerek lise okul servislerinin iptal edilmesine tepki gösterdi

Ekonomi

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, okul öncesi kırtasiye masraflarının aşırı yükselmesi ve ailelerin yaşadığı ekonomik...

Eğitim
Siyaset

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, Erdem, mahallenin okul mağduriyetine dikkat çekti.

Siyaset

Okul müdüründen, kadın eğitimcilere yırtmaçlı etek, kısa kollu tişört, yakası açık gömlek giymek gerekçesiyle “uyarı” cezası.

Eğitim