Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; Belediyeler ve odalar Adana Lezzet Festivali başarılı geçsin, Adana’mız hakkıyla tanıtılsın diye gereken katkıyı yapıyorlar. Lezzet festivali tüm Adana’nın sahip çıktığı Adana’nın festivalidir.

Adana Lezzet Festivali’mizin her sene biraz daha renkli, daha canlı ve katılımı yüksek geçmesinden dolayı çok mutluyuz. Gastronomi turizmi esnafımızın yüzünü güldüren ve istihdamı artıran, Adana halkının önemli gelir kaynaklarından biridir. Valiliğimizin önderliğinde yapılan ve en büyük destekçisi olduğumuz Adana Lezzet Festivali, şehre her açıdan zenginlik katan bir etkinliktir. Bu nedenle eleştirilmesi anlaşılır bir şey değil. Zaten hedefimiz Adana’da kimseyi aç bırakmamak. Bunda da kararlıyız.

Belediyeler ve odalar Adana Lezzet Festivali başarılı geçsin, Adana’mız hakkıyla tanıtılsın diye gereken katkıyı yapıyorlar. Lezzet festivali tüm Adana’nın sahip çıktığı Adana’nın festivalidir.

Yurt içinden yurt dışından 500 bin civarında ziyaretçinin geldiği, Adana’ya ciddi ekonomik katkısı olan bu tür festivalleri desteklemeye ve yapmaya devam edeceğiz.

Zeydan Karalar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

Editör: Güven BOĞA