Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın görevde bulunan personeline yönelik yükselme sınavı yeni bir tartışmanın kapısını araladı....

Yazılı sınavda yüksek alıp sözlü sınavda haklarının yendiğini düşünenler tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getiriyor. Her geçen gün çığ gibi büyüyen isyana bir destek de SES Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikasından "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavında Alınan Puanlar İle Mülakatta Verilen Puanları Kamuoyunun Takdirine Sunuyoruz!" açıklaması geldi.

SES Genel Merkezinden yapılan açıklamada şu ifadelre yer verildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevde yükselme sınavına yönelik değerlendirmemizi ve atamalarda mülakata dair yaklaşımımızı 31.05.2023 tarihinde yaptığımız açıklama ( https://ses.org.tr/2023/05/aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-gorevde-yukselme-sinavi-mulakat-sonuclarinin-neden-gec-aciklandigini-sonuclarindan-anlamaktayiz-skandal-mulakat-sonuclarini-kaldirin-sinavi-kazananlari-atayin/ ) ile paylaşmıştık.

Şube/temsilciliklerimizden bize ulaşan verilere göre en yüksek puandan sıralayarak görevde yükselme sınavında başarılı olanların nasıl mülakatla elendiğini liste halinde kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

Bir kez daha tekrar ediyoruz: Torpile, kayırmacılığa dayalı mülakat iptal edilsin. Sınavda en yüksek puandan başlayarak kazananların görevlerine atamaları yapılsın.

Bu gerçekleşinceye kadar hukuksal ve demokratik mücadelemizi sürdürecek ve mağdur edilen emekçiler ile dayanışma içinde olacağız. 02.06.2023

Merkez Yönetim Kurulu

Sınav sonuçları ile ilgili elimize ulaşan puan listesi

Editör: Haber Merkezi