BARBAROS MAHALLESİ 1 NOLU ÇOCUK VE DİNLENME PARKI AÇILDI

SEYHAN BELEDİYESİ’NİN AÇILIŞLARI HIZ KESMİYOR

AKAY: BARBAROS’U LAYIK OLDUĞU HİZMETLERE ULAŞTIRACAĞIZ

Seyhan Belediyesi yapımını tamamladığı hizmet alanlarının açılışlarını art arda gerçekleştirerek halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. Barbaros Mahallesi 1 No’lu Çocuk ve Dinlenme Parkı gerçekleştirilen törenle hizmete açılırken, Başkan Akif Kemal Akay Barbaros Mahallesi’ne kısa süre içerisinde kapalı semt pazarı yapılacağını kadın taziye evinin tamamlanacağını ve iki futbol sahasını gençlerin hizmetine sunacaklarını söyledi. Akay, “Gücümüz yettiğince sizlerle birlikte Barbaros’u layık olduğu hizmetlere ulaştıracağız” dedi.

BARBAROS PARK AÇILIŞI (2)

Barbaros Mahallesi 1 Nolu Çocuk ve Dinlenme Parkı’nın açılışı CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, CHP Seyhan Kadın Kolu Başkanı Dilek Özcan, siyasi partilerin temsilcileri ve yurttaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

“HEP BERABERİZ”

Birlik ve beraberlik mesajları veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Burada düşünceleri, inançları, siyasi görüşleri ne olursa olsun bütün yurttaşlarımızın birlikte olduğu bir anı yaşıyoruz. Bizim Türkiye içerisinde tüm bölgelerde, tüm alanlarda istediğimiz de bu zaten. Demokrasi içinde, barış içinde, kardeşlik içerisinde birlikte yaşamak. Belediyelerimizin görevi burada beşikten, mezara kadar insanlarımızın taleplerini karşılamak. Bizler bu anlamda varız. Elbette temsil ettiğimiz siyasi partiler var. Ancak ben hepinizin belediye başkanıyım. Hep beraberiz daima” dedi.

KAPALI SEMT PAZARI, FUTBOL SAHASI VE KADIN TAZİYE EVİ

Açılışı yapılan parktaki yolların ve kum alanlarının eski araba, kamyon lastiklerinden belediye tarafından üretilecek malzemeyle kaplanacağını dile getiren Akay, kapalı semt pazarı projesinin tamamlandığını ve ihale aşamasına geldiğinin müjdesini  verdi. Akay, “Kadın taziye evi tamamlanıyor. Orası erkek taziye evi gibi kapanacak. Barbaros Mahallemizin en önemli sorunu olan TOKİ konusunda da milletvekillerimiz de gerekli girişimleri yapıyor. Umuyorum ki en kısa zamanda bu sorun da çözülür.  O alana çocuklarımıza iki tane futbol sahasını geçici olarak yapıyoruz. En azından çocuklarımız biraz daha rahat etmiş olacaklar. Gücümüz yettiğince sizlerle birlikte Barbaros’u layık olduğu hizmetlere ulaştıracağız” diye konuştu.

“BELEDİYELERİMİZ SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN KİTABINI YAZIYOR”

 “Millet İttifakına ait belediyeler, hiç durmadan, yorulmadan, dinlenmek nedir bilmeden çalışıyor ve sosyal belediyeciliğin de kitabını yazıyorlar” diyen CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, “Niye? Belediyelerimiz halka hizmet etmeyi çok seviyorlar. Tabi ki eksikler vardır ve mutlak surette zaman içerisinde bunların telafisi yapılmalıdır ama emin olun ki biz belediyelerimizin hepsine, başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm ilçe belediyelerimize sonuna kadar kefiliz, yanlarındayız ve arkasındayız. Onlar da sizin yanınızda.  Seyhan Belediye Başkanımızı da yaptığı bu hizmetlerden dolayı kutluyorum. Daha ileri, daha başka mahallelere diyorum. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

“KISITLAMALARA VE İMKÂNSIZLIKLARA RAĞMEN HİZMETLER SÜRÜYOR”

Millet İttifakı belediyelerinin tüm kısıtlamalara ve imkânsızlıklara rağmen her türlü hizmeti yapmayı ve halkla iç içe olmayı başardığının altını çizen CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, “Buradaki TOKİ ile ilgili sorunları da önümüzdeki süreçte gündeme alacağız. TOKİ’nin yetkilileriyle görüşeceğiz. Muhtarımızın vereceği raporla bu bölgede ne yapılması gerekiyorsa üzerimize düşeni yapacağız. Ondan emin olabilirsiniz Ben burada emeği geçen, çalışan, katkı veren tüm belediye çalışanlarımızın ellerine sağlık diyorum” dedi.

“DAHA DA İYİ OLACAK”

Mahalle Muhtarı Abdulbaki Aybay, Başkan Akay’a ve Seyhan Belediyesi’ne Barbaros Mahallesine verilen hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Aybay, “Elbette daha da eksiklerimiz var ama inşallah daha iyi de olacak” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek park mahalle halkının hizmetine açıldı.

BARBAROS PARK AÇILIŞI (12)

BARBAROS PARK AÇILIŞI (11)

BARBAROS PARK AÇILIŞI (10)

BARBAROS PARK AÇILIŞI (8)BARBAROS PARK AÇILIŞI (4)

Editör: Haber Merkezi