Başkan Zeydan Karalar: “Halkımıza faydalı işler yapmak en büyük mutluluk.” Başkan Zeydan Karalar: “Halkımıza faydalı işler yapmak en büyük mutluluk.”

Seyhan’da Bozuk Yollar Tarih Oluyor: Parke Yenileme ve Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Seyhan Belediyesi, ilçe genelindeki bozuk yolları düzeltme ve parke yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, yaptığı açıklamada, "Seyhan'ımız daha da güzelleşecek" ifadeleriyle, vatandaş memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirtti.

Seyhan Beledi̇ye Başkani Oya Teki̇n-1

Seyhan Belediyesi Fen İşleri ve Yol İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talepleri doğrultusunda, özellikle yağışlar nedeniyle çöken parke sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Oya Tekin, yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın rahatı bizim için önemli. Bu sebeple, bozuk yolları düzeltecek ve parke yenileme çalışmalarını tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Tekin, öncelikli olarak Yeşilyuva, Akkapı, Mestanzade, Hadırlı ve Pınar mahallelerindeki çalışmalara odaklandıklarını belirtti. "Vatandaşlarımızın talepleri bizim için birinci öncelik" diyen Tekin, diğer mahallelerin ise sırasıyla yenileme çalışmalarına alınacağını vurguladı.

Başkan Oya Tekin, Seyhan'ın her mahallesine eşit ve adaletli hizmet götüreceklerinin altını çizerek, "Vatandaşlarımızın bize olan güvenine layık olmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Adaletli hizmet anlayışımızdan asla ödün vermeyeceğiz. Planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirilecek olan çalışmalarımızın ardından Seyhan’ımız, daha güzel bir görünüme kavuşacak" dedi.

Parke Sokak Çalişmasi 1

Parke Sokak Çalişmasi 3

Editör: Haber Merkezi