Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ebru Durmuş, Bayraklı Avcılar Exclusive'de hizmete açtığı merkeziyle bayanların güzelliğine güzellik katıyor.

Tıp camiasının bir araya geldiği estetik ve plastik cerrahi merkezinin açılışında konuşan Op. Dr. Ebru Durmuş, 23 yıllık meslek yaşamında elde ettiği deneyimleri ameliyatlı ve ameliyatsız güzellik uygulamalarıyla hastalarına sunduğunu belirtti.

5 KURDELE FOTO kopyası_103448293

Koray, Zeynep, Ebru ve Arman Durmuş

500 metrekarelik merkezde 9 kişilik profesyonel ekiple ve teknolojik cihazlarla hizmet verdiklerini kaydeden Op. Dr. Durmuş, “Cilt sıkılaşma, botoks, fransız askısı, dolgu, leke tedavileri, bb lazer,

vücut biçimlendirme, altın iğne ve gençlik aşısı, Co2 fraksiyonel lazer, kök hücre tedavisi, mezoterapi, medikal cilt bakımı, lazer ile genital estetik, lazer epilasyon gibi ameliyatsız uygulamalar gerçekleştiriyoruz. Ayrıca meme, karın, genital ve yüz estetiği gibi uzmanlık gerektiren operasyonları da başarıyla yapıyoruz. Amacımız estetik ve güzellik uygulamalarını en profesyonel şekilde sunabilmek” diye konuştu.

TOPLU FOTO kopyası_103448402

Bugüne dek yurtçapından ve yurtdışından birçok kadını güzelliklerine kavuşturduklarını söyleyen Op. Dr. Ebru Durmuş, yeni merkezle birlikte bundan sonra daha geniş ve ferah bir ortamda çalışmalarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi