Ezel dizisinde Ramiz Dayı karakterinin gençliğini canlandırmasıyla tanınan oyuncu Ufuk Bayraktar, Beyoğlu’nda bir restoranı bastığı ve haraç istediği iddiasıyla gözaltına alındı.

Esenyurt’ta dev uyuşturucu operasyonu: 207 kilo metamfetamin ele geçirildi
Esenyurt’ta dev uyuşturucu operasyonu: 207 kilo metamfetamin ele geçirildi
İçeriği Görüntüle

Restoran Sahibinden Para İstediği Öne Sürüldü

İddialara göre Bayraktar, geçen hafta yanında beş kişiyle birlikte gittiği restoranda işletme sahibine,

“Buraya çökecekler, biz seni koruyacağız. Haftalık 25 bin lira vereceksin.”
şeklinde tehditte bulundu.

Dün tekrar restorana giden oyuncunun, talep ettiği haraç miktarını 10 bin liraya düşürdüğü ve bunun üzerine polis ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.

Emniyetteki İşlemleri Sürüyor

43 yaşındaki oyuncunun emniyetteki işlemleri devam ediyor. Daha önce de 2007 yılında karıştığı bir olay nedeniyle 6 ay hapis cezası almıştı.

Ezel’de Ramiz Dayı’nın Gençliğini Oynamıştı

Ufuk Bayraktar, Tuncel Kurtiz’in canlandırdığı Ramiz Dayı karakterinin gençlik yıllarını oynadığı Ezel dizisi ile geniş kitlelerce tanınmıştı.

Muhabir: Haber Merkezi