YÜREĞİR BELEDİYESİ’NDEN KRİZ MASASI
BAŞKAN ALİ DEMİRÇALI: “SABAHA KADAR NÖBETTEYİZ”
Adana genelinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle Yüreğir Belediyesi tarafından kriz masası oluşturuldu. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı başkanlığında kurulan kriz masası, olası olumsuzluklara karşı koordinasyonu sağlamak amacıyla sabaha kadar nöbet halinde çalışmalarını sürdürecek.
Yağışlardan etkilenme riski bulunan bölgelerde gerekli önlemler alınırken, belediyeye bağlı ilgili tüm müdürlükler ve ekipler sahada görev yapıyor. İş makineleri, teknik ekipmanlar ve personel, olası su baskınları ve acil durumlara anında müdahale edebilmek için gece boyunca teyakkuz halinde olacak.
Konuya ilişkin açıklama yapan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı,
“Yoğun yağışların olumsuz etkilerine karşı tüm ekiplerimizle teyakkuz halindeyiz. Kriz masamız sahadaki çalışmaları anlık olarak koordine ediyor. Ayrıca 2 bin kişilik sıcak yemek hazırlığımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece boyunca sahada olacağız ve gerekli her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
Yüreğir Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini ön planda tutarak gelişmeleri anlık olarak takip etmeyi ve ihtiyaç duyulan her noktada destek sağlamayı sürdürecek.
📞 Yüreğir Belediyesi Acil Durum Hattı: 0322 328 87 80



