Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Atatürk Filmini Ceyhanlılarla Buluşturdu Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Atatürk Filmini Ceyhanlılarla Buluşturdu

Yüreğir Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi'nin düzenlediği Engelsiz Festival, özel gereksinimli bireyler ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşattı. Adana Gönüllü Palyaçolar Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen festival, merkezin bahçesinde renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Festival kapsamında yapılan köpük balonu, yüz boyama ve dans etkinlikleriyle katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı. Müzik eşliğinde şarkılar söylenirken, çeşitli ikramlarla da katılımcılar mutlu edildi. Şarkılar, şiirler ve yarışmalarla dolu program, özel gereksinimli bireylerin ve ailelerinin keyifli vakit geçirmesini sağladı.

021 A3179

Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Rukiye Alpay Çinkılıç, festivalin aileler için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Çinkılıç, "Özel gereksinimli çocuklarımızın ailelerine güzel bir atmosfer yaşatmak istedik. Sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu anlamlı festivalde emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Programa Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muhsin İnal, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tolga Temir, Yüreğir Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Altun ve özel gereksinimli çocuklar ile aileleri de katıldı.

021 A3152

Bu anlamlı etkinlik, özel gereksinimli bireylerin topluma kazandırılmasına ve farkındalığın artmasına katkı sağladı.

021 A3169

021 A3106

021 A3146

021 A3101

#YüreğirBelediyesi #EngelsizFestival #EngelsizYaşam #GelişimMerkezi #AdanaGönüllüPalyaçolarDerneği #ÖzelGereksinimliBireyler #Aileler #Etkinlik #Müzik #Dans #ToplumsalFarkındalık #Teşekkür #AdanaBüyükşehirBelediyesi #SağlıkveSosyalHizmetler #MilliEğitim #HalkEğitimiMerkezi

Editör: Haber Merkezi