Şarkıcı Aleyna Tilki, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da kapkaça uğradı. Tilki, içerisinde pasaportunun ve dizüstü bilgisayarının bulunduğu çantasının çalındığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Genç şarkıcı, yaşadığı talihsiz olayın ardından takipçilerinden yardım istedi. Tilki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı: İBB Yöneticilerine "Veri" Soruşturması, 15 Gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı: İBB Yöneticilerine "Veri" Soruşturması, 15 Gözaltı
İçeriği Görüntüle

“Arkadaşlar, şu an Amsterdam’dayım. Çantamla beraber pasaportum, laptopum ve her şeyim çalındı. Bir sonraki sayfada size çantayı ve konumun nerede olduğunu yazacağım.
Genelde değerli eşyaları alıp pasaportları ve çantayı bir yere atıyorlarmış. Ben ABD’de çok önemli bir sahneye çıkacaktım ve pasaportumu bulmam lâzım. Bulana çok büyük dualar edeceğim.”

Tilki’nin paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, hayranları da pasaportun bulunması için destek mesajları paylaştı.

Muhabir: Haber Merkezi