Emekliler Haberleri

Emekliler haberleri ve güncel Emekliler gelişmeleri, Emekliler ile ilgili tüm video, Emekliler fotoğrafları ve Emekliler haberleri Habere Güven sitemizde


Yerel Haberler

Karalar yaptığı konuşmada STK’lara verdiği öneme değinerek ikinci dönemin dede tüm STK’larla uyum içerinde olacağını vurguladı.

Emek

Tüm Emeklilerin Sendikası; 2024 yılının ilk ayında emeklilerin aldığı maaşlar tamamen erimiş, temel ihtiyaç maddelerini bile alamaz duruma gelmiştir.

Ekonomi

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, kiralarını ödeyemediği için huzurevlerine rekor başvuru yapan emeklilerin sorunlarını TBMM gündemine taşıdı.

Emek

İntibak yasası yeniden düzenlenmeli ve 2000 öncesi ve sonrası emekli olanlar arasındaki ‘ ücret adaletsizliğini sonlandırılmalıdır.

Emek

İnönü Parkı’nda toplanarak basın açıklaması yapan ANADED üyesi emekliler, maaşlarının düşük olduğunu ifade ettiler.

Emek

En düşük emekli maaşı insanca yaşamaya yetecek düzeyde yeniden hesaplanarak, tüm emekli aylıklarına derhal ve seyyanen ek zam yapılsın.

Emek

Tüm emekli maaşları “asgari değil, insanca yaşam” ilkesine göre hükümet ve emekli sendikası arasında yapılacak toplu sözleşme yoluyla belirlensin.

Emek

Taleplerimiz için Ankara Anıtpark'ta yapacağımız BÜYÜK EMEKLİ mitingine tüm halkımızı dayanışmaya çağırıyoruz.

Emek

2021 Tüm Emekliler Sendikası Erdemli Temsilciliği; Biz emekliler 2024 bütçesi ile daha da yoksullaştırılmak isteniyoruz, yeter artık, yeter, yeter.

Emek

Emekliler Dayanışma Sendikası, Tüm Emeklilerin Sendikası ve DİSK Emekli Sen, 10 Aralık Ankara mitingine çağrı yaptı.

Emek

Biz milyonlarca emekli açlık ve yoksullukla baş başa, yaşama savaşı veriyoruz, sözün bittiği yerdeyiz, düşün artık bizlerin de, memleketimizin de...

Yerel Haberler
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu