Müzeyyen Şevkin, meclis kürsüsünden Adana’nın sorunlarını tek tek anlattı, çözüm istedi
Müzeyyen Şevkin, meclis kürsüsünden Adana’nın sorunlarını tek tek anlattı, çözüm istedi
İçeriği Görüntüle

İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, yaptığı yazılı açıklama ile AK Parti’ye geri döndüğünü duyurdu. Mesajında “yuvaya dönüş” vurgusu yapan Şahin, Türkiye’nin içinde bulunduğu süreçte birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

“Bazen nehirler farklı kollara ayrılsa da menzilde birleşiyor ve daha güçlü şekilde denize dökülüyor” diyen Şahin, “Tarihin bu zorlu dönemecinde bizim bir olmaya, hep birlikte güçlü Türkiye olmaya ihtiyacımız var. Kalpleri aynı atanların istikameti de aynıdır” ifadelerini kullandı.

Şahin, güçlü Türkiye idealinin reddedilemeyecek bir tarihi sorumluluk olduğunu belirterek, bölgesel ve küresel gelişmelerin “iç cephede bir olmayı ve birlikte mücadeleyi” zorunlu kıldığını söyledi. Açıklamasında, siyasette zaman zaman doğrular ve yanılgılar yaşandığını belirten Şahin, “Artık vakit itirazların değil, ortak bir iradeyi ortaya koymanın vaktidir. Parçalanmanın, bireysel hesapların değil yeniden tek ses olmanın vaktidir” dedi.

İsa Mesih Şahin, AK Parti’ye dönüşünü “baba ocağı, gençlik yuvamız” sözleriyle ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Şahin, “Onun liderliğinde ülkemiz ve milletimiz için üzerimizdeki büyük sorumluluğun gereğini yerine getirmek için emek verip ter dökeceğime söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Açıklamasını “Bizim derdimiz Türkiye’dir… Her şey Türkiye için” sözleriyle tamamlayan Şahin, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Muhabir: Haber Merkezi