Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Habere Güven sitemizde


Kadın
İnsan Hakları

WHO, ülkede elektrik ya da akan suyun bulunmadığını ve tıbbi atık ve çöplerin hastalıkların üremesine zemin hazırladığını söyledi.

Eğitim

Eğitim Sen; Diyanet İşleri Başkanlığı, ilkokul öğrencilerine yönelik olarak, “Genç Gönüller, Çocuk Gönüllerle Buluşuyor Projesi”ni başlatmıştır.

Yerel Haberler
Yerel Haberler
Yerel Haberler

Mersin Büyükşehir tarafından Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi’nde hizmete açılan Tömüklü Kadın ve Çocuk Atölyesi, kadınlara yönelik ilk eğitimlerini vermeye...

Eğitim

"Derin ekonomik kriz nedeniyle en az iki çocuğumuzdan biri açlığı, yoksulluğu, yetersiz beslenme sorununu yaşamaktadır."

Çocuk

Batı Avrupa'da bu tür kurumlara sığınma talebinde bulunan refakatsiz ve ailelerinden ayrı düşmüş çocukların sayısı da artıyor.

Yerel Haberler
Yerel Haberler
Çocuk

Çocuk istismarı son 15 yılda yüzde 400 artarken sadece 2020 yılında 15-17 yaş arasında yaklaşık 9 bin kız çocuğu doğum...

Çocuk

"Bizlerin en büyük görevi çocuklara; sömürüsüz, eşit, adil, özgür ve savaşsız daha yaşanılabilir bir dünyayı miras bırakmaktır."

Çocuk

İnsan Hakları Derneği Adana Şubesi Çocuk Hakları Komisyonu; Çocuk hak ihlallerinin önüne geçilememiştir.

Çocuk
Kent

Mersin Büyükşehir’in Çocuk Meclisi İlk Başkanını Seçti. Kent Yönetiminde Söz Hakkına Sahip Olan Çocuklar İlk Başkanlarını Seçti.

Yerel Haberler

Çocuklarını sünnet kıyafetleriyle sahnede gören aileler duygu dolu anlar yaşadı. Çocukların sünnet operasyonlarını ise Adana Şehir Hastanesi üstlendi.

Reklam Bloğu