• DOLAR 32,57 %0.07
  • EURO 35,03 %0.46
  • ALTIN 2.423,82 %0.03
  • BİST100 9.722 %0.00
  • BITCOIN 64.368 %-3.58
  • ETHERIUM 3.145 %-3.44
16°

Gazze Haberleri

gazze haberleri ve güncel gazze gelişmeleri, gazze ile ilgili tüm video, gazze fotoğrafları ve gazze haberleri Habere Güven sitemizde


Çocuk

Gazze halkına yardım etmek için elimizden geleni yapıyoruz ve bu çalışmaya devam etmek için uluslararası toplumun desteğine ihtiyacımız var.

Dünya

Özellikle insanların yüzde 70'inin kıtlık koşullarıyla karşı karşıya olduğu kuzeye gitmesi gereken gıda konvoylarının reddedilme olasılığı çok fazla.

Günün İçinden

Gazze’ye yönelik insani yardım çabaları kapsamında Kızılay’a 80 bin TL’lik bir bağışta bulunacaklarını ifade etti.

Dünya

BM Genel Sekreteri António Guterres; “Gazze'de benzeri görülmemiş çok sayıda sivil kaybına tanık oluyoruz.”

Dünya

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 7 Ekim'den bu yana en az 28.858 Filistinlinin ölümüne ve 68.667 kişinin yaralanmasına yol açtı.

Dünya

Yerel sağlık yetkilileri, İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Refah kentine düzenlediği saldırılarda 37 kişinin öldüğünü ve onlarca kişinin yaralandığını söyledi.

Dünya

Gazze'deki durumla ilgili endişeler dile getirildi, derhal ateşkes yapılması ve tüm rehinelerin koşulsuz serbest bırakılması yönünde çağrı yapıldı.

Dünya

Çok sayıda Filistinli mahkumun serbest bırakılması ve Gazze'deki siviller için ek insani yardım sağlanması öneriler arasında.

Dünya

İsrail'in, Gazze'deki soykırım eylemlerini önlemek için yetkisi dahilindeki tüm tedbirleri alma emrini yerine getirmek için neler yaptığını bildirmesi gerekiyor

Çocuk

Anneler doğum öncesinde, doğum sırasında ve doğum sonrasında yeterli tıbbi bakım, beslenme ve korumaya erişim konusunda zorluklar yaşıyor.

Dünya

IFJ verilerine göre Gazze'deki savaşın başladığı 7 Ekim 2023'ten bu yana en az 96 gazeteci ve medya çalışanı öldürüldü.

Dünya

BM insani yardım görevlileri birçok Gazzeliye yönelik yardım seviyesinin artık "neredeyse felaket" olduğu konusunda uyarıyor.

Dünya

Ayrıca çatışmanın tarafı olmayan devletler aracılığıyla Gazze'ye yardım akışını hızlandıracak bir mekanizma kurmak için de çalışılacak.

Dünya

BM'nin tahminlerine göre 1,9 milyon kişinin (nüfusun yaklaşık yüzde 85'i) yerinden edildiği Gazze'deki insani durumu daha da kötüleştirdi.

Dünya

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 9 bin 600'ü çocuk en az 22 bin 835 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Hamas, 6 Ocak Cumartesi günü İsrail ordusunu buldozerlerle Gazze mezarlığında "1.100 mezarı yok etmekle" suçladı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu