Sağlık Haberleri

Sağlık haberleri ve güncel Sağlık gelişmeleri, Sağlık ile ilgili tüm video, Sağlık fotoğrafları ve Sağlık haberleri Habere Güven sitemizde


Emek

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Çanakkale Şubesi; 14 Mart Sağlık Haftasını Mücadele İle Bayrama Dönüştüreceğiz!

Sağlık

Suntur; TTB’nin sağlıkta şiddet yasa teklifi, şiddetsiz, güvenli çalışma ortamları için mekânsal önlem önerileri kabul edilmelidir.

Sağlık

Biz Aile Hekimliği çalışanları olarak verginin en fazla %15ile sınırlandırılmasını ve katlanarak artmamasını talep ediyoruz,

Emek

Sağlık Bakanlığının iş güvencesiz sözleşmeli çalışma rejiminde ısrar etmesi nedeniyle vergi adaletsizliğine daha erken maruz kalıyoruz.”

Sağlık
Emek

Sağlık alanında düzenlemeler öngören yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre 9 bin yeni sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

Emek

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Adana Şubesi , Türk Tabipleri Birliği Aile Hekimliği Kolu; Vergide Adalet Eylemlerimiz Devam Edecek!

Sağlık

Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarının yıl içinde vergi kesinti oranının en fazla %15 ile sınırlanması talebiyle artık eylemde olacağız.

Emek

Mersin'de örgütlü çalışma yürüten sağlık örgütleri, "Tüm sağlık çalışanlarımızın hakları ve toplum sağlığı için mücadelemizi büyüterek sürdüreceğiz" dedi.

Emek

Adana Tabip Odası ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası "Yeter, Sağlıkta Şiddet Sona Ersin" Başlıklı Açıklama Yaptılar.

Yaşam
Hukuk
Siyaset

Emek Partisi Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesinde çalışırken, hekim tarafından cinsel saldırıya maruz kalan kadın hemşirenin yaşadıklarını...

Gündem
Sağlık
Emek
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu