Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesi Yeşilköy’de halkla buluştu. Siyasiler, milletvekilleri, belediye başkan adayları, muhtarlar ve kalabalık yöre halkının katıldığı buluşmada, sevgi gösterileri ve yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Zeydan Karalar Yeşilköy halkına hitap etti.

 

Whatsapp Image 2024 02 18 At 12.58.57Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’ü kaybetmenin acısını, hüznünü yaşadıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, ilan edilen yasın ardından ilk buluşmayı Yeşilköy halkıyla gerçekleştirdiklerini kaydetti. Başkan Zeydan Karalar, “Bir canımızı, parçamızı, hunharca saldırıyla kaybettik” dedi.

MUCİZEVİ ŞEKİLDE ÖNEMLİ HİZMETLER HAYATA GEÇİRİLDİ

Yumurtalık’ta çok sayıda CHP Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ve genel merkezin seçtiği bir kişinin aday olmasının ardından, diğerlerinin gösterdiği olgunluğa ve ilan edilen adaya desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, Adana ve Yumurtalık’ta çok önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini anlattı. Başkan Zeydan Karalar, çok kötü bir durumda aldıkları belediyede, mucizevi şekilde devasa yatırımları hayata geçirdiklerini kaydetti.

ADANA’DA HEM VİCDAN HEM İRFAN VAR

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Yumurtalık’a yaptığı altyapı, su hizmetlerini, ASKİ yatırımlarını dile getiren Başkan Zeydan Karalar, “Yumurtalık’ta eskimiş ve asbestli su borularını değiştirdik, 81 km su isale hattı, 42 km asbestli boru döşedik, insanlarımızın kanserojen madde içeren borulardan su içmesini engelledik. Yumurtalık’a çok önemli yol hizmeti yaptık. İlçemizde üreticiye, çiftçiye de destek olduk ve bunu gerçekleştirirken siyasi parti ayrımı, oy hesabı yapmadık. Çünkü Adana’da hem vicdan hem irfan var” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 18 At 12.58.47

TURİZME GEREKEN ÖNEM VERİLECEK, ARITMA TESİSİ YAPILACAK

Uzun aradan sonra Yumurtalık Belediyesi’ni alacaklarına inandığını ve ilçeyi bir turizm merkezi haline getireceklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, 5 ilçede arıtma sorununun çözüldüğünü hatırlatarak, 31 Mart’tan sonra Yumurtalık Arıtma Tesisi’nin temelini de atacaklarını duyurdu.

31 Mart 2024’te yeniden ve önemli oy farkıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, 321 iş makinesi alarak, belediyeyi ayda 65 milyon lira kira ödemekten kurtardıklarını anlattı ve yapılan tasarrufların halka hizmet olarak döndüğünü kaydetti.

Adana Ekoloji Platformu; Adana için plan yaparken önceliğiniz “doğa”, “hayat” ve “insan” olsun. Adana Ekoloji Platformu; Adana için plan yaparken önceliğiniz “doğa”, “hayat” ve “insan” olsun.

Editör: Haber Merkezi