Sanatçı Gülgen Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul’daki bir devlet hastanesinde tedavi gören 9 yaşındaki felçli bir kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı şüphesini gündeme taşıdı.
Paylaşıma göre, zatürre teşhisiyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırılan çocuğun durumu ağırlaşarak yoğun bakıma alındı ve entübe edildi. Yoğun bakım sürecinde sağlık personelinin fark ettiği kanama üzerine yapılan muayenede çocuğun genital bölgesinde ağır travma bulguları tespit edildiği iddia edildi.
Gülgen Ergen, paylaşımında Sağlık Bakanlığı’nı etiketleyerek, “9 yaşında bir çocuğa tecavüz eden kim?” sorusunu yöneltti.
İddialar kamuoyunda büyük tepki yaratırken, yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Çocuk hakları savunucuları olayın tüm yönleriyle, şeffaf biçimde soruşturulmasını talep ediyor.

9 yaşında
— Gülben Ergen (@gulbenergen) December 27, 2025
Felçli bir kız çocuğu.
Zatürre nedeni ile Çam ve Sakura Hastanesi’ne yatırılıyor.
Durumu ağırlaşıyor ve yoğun bakıma alınıp entübe ediliyor.
Hemşireler vajinal bir kanama olduğunu fark ediyorlar.
Muayenede küçük kızın vajinasında yırtılma ve parçalanma tespit ediliyor.…




