• DOLAR 32,55 %-0.01
  • EURO 34,94 %0.12
  • ALTIN 2.428,35 %-0.07
  • BİST100 9.645 %0.00
  • BITCOIN 66.897 %-0.29
  • ETHERIUM 3.220 %1.06
17°

İran Haberleri

İran haberleri ve güncel İran gelişmeleri, İran ile ilgili tüm video, İran fotoğrafları ve İran haberleri Habere Güven sitemizde


Dünya

İran-İsrail gölge savaşında Kudüs Gücü komutanlarının ölümleri Devrim Muhafızları'nın kamuoyundaki imajını ve güvenini zedeledi mi?

Dünya

Analistler, İsrail'in İran konsolosluğuna saldırmasının ve İran'ın bir gecede İsrail'e yönelik karşı saldırısını tetiklemesinin ardındaki nedenleri inceliyor.

Gündem

Alman havayolu Lufthansa, İran'ın başkenti Tahran'a olan uçuşların askıya alınmasını Cumartesi gününe kadar uzattı.

Gündem

Erdoğan, “Ekonomik ve ticari ilişkilerimizde yeni projeleri, iş birliklerini ve yatırımları teşvik etmesini ümit ediyorum” dedi.

Hukuk

İran hükümeti, avukatların korkutma, engelleme, taciz veya uygunsuz müdahale olmaksızın tüm mesleki işlevlerini yerine getirebilmelerini sağlamalıdır.

Dünya

İran devlet medyası, ülkenin güneydoğusundaki patlamalarda üç kadın ve dört çocuğun hayatını kaybettiğini bildirdi.

Dünya

İran Cumhurbaşkanı, IŞİD'in üstlendiği patlamalarda hayatını kaybeden 89 kişinin cenaze töreni için Kerman'da cenaze törenlerine katıldı.

Gündem

Emek Partisi; Siyonistlere karşı iki yüzlü politikalar, şeriatçı gösteriler, göstermelik kınamalarla değil; ekonomik ve siyasi yaptırımlarla durdurulabilir.

Dünya

İspanyol vatandaşı Santiago Sanchez Cogedor, Ekim 2022'den bu yana İran'da hukuka aykırı bir şekilde gözaltına alındıktan sonra nihayet serbest kaldı.

Yaşam
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu