• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

KESK Haberleri

KESK haberleri ve güncel KESK gelişmeleri, KESK ile ilgili tüm video, KESK fotoğrafları ve KESK haberleri Habere Güven sitemizde


Emek

KESK olarak dayatmalara, hukuksuzluğa teslim olmayacağız! Hukuk mücadelesi de dahil her platformda kamu emekçilerinin hak ve çıkarlarını koruyacağız.

Gündem
Emek
Gündem

KESK Adana Şubeler Platformu, İnsan Hakları Derneğini Barış Nöbeti çerçevesinde, DEM Parti'yi ise Hakkari Belediyesine Atanan Kayyum Nedeniyle Zİyaret Etti.

Emek
Dünya
Emek
Gündem

KESK Eş Genel Başkanı Ahmet Karagöz; Gözaltında kaybedilen ve katledilen yakınlarının hesabını soran Cumartesi Anneleri bugün 1000’inci kez meydanda.

Emek

İktidarın, muhalefete karşı intikamcı bir tavır alarak fiili OHAL uygulamalarına yönelmesi endişe verici

Emek

KESK Şubeler Platformu; Kamu kaynaklarını heba eden kamu yöneticilerinden kurtulun çok daha fazla kamu tasarrufunun sağlandığını göreceksiniz.

Gündem
Emek

"Geçmişten geleceğe mücadelemiz sürüyor, sürecek!" şiarıyla gerçekleştirilen KESK'in 11. Genel Kurulu yeni MYK'sını seçerek tamamlandı.

Emek

KESK; Kamu emekçileri ve emekliler bir kez daha “toplu sözleşme,” denilen sefalet ücretine yetkili sendika tarafından mahkûm edilmiştir.

Emek

KESK olarak memur ve emekli maaşları insanca yaşamaya yetecek yoksulluk sınırının üzerinde olacak şekilde artırılsın diyoruz.

Emek

KESK'in Adana'da ki 28. Kuruluş Yıldönümü Etkinliğinde Sinevizyon Gösterisi ve Konuşmalar Yapıldı, Şiirler Okundu, Halaylar Çekildi.