• DOLAR 32,57 %0.16
  • EURO 34,89 %0.63
  • ALTIN 2.431,10 %-0.07
  • BİST100 9.645 %-0.50
  • BITCOIN 66.450 %0.16
  • ETHERIUM 3.230 %1.67
21°

KESK Haberleri

KESK haberleri ve güncel KESK gelişmeleri, KESK ile ilgili tüm video, KESK fotoğrafları ve KESK haberleri Habere Güven sitemizde


Emek

KESK olarak örgütlü olduğumuz iş kollarında yer alan kamu kurumlarında yıllardır ödenen giyim yardımı hakkının gasp edilmesini kabul edilemez buluyoruz.

Gündem

KESK; Demokratik, Katılımcı, Şeffaf, Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Esas Alan, Özgürlükçü Ve Ekolojik Bir Yerel Yönetim Anlayışı

Gündem
Emek

"Geçmişten geleceğe mücadelemiz sürüyor, sürecek!" şiarıyla gerçekleştirilen KESK'in 11. Genel Kurulu yeni MYK'sını seçerek tamamlandı.

Emek

KESK; Kamu emekçileri ve emekliler bir kez daha “toplu sözleşme,” denilen sefalet ücretine yetkili sendika tarafından mahkûm edilmiştir.

Emek

KESK olarak memur ve emekli maaşları insanca yaşamaya yetecek yoksulluk sınırının üzerinde olacak şekilde artırılsın diyoruz.

İnsan Hakları
Emek

KESK'in Adana'da ki 28. Kuruluş Yıldönümü Etkinliğinde Sinevizyon Gösterisi ve Konuşmalar Yapıldı, Şiirler Okundu, Halaylar Çekildi.

Emek
Emek

KESK en ücra köşesine kadar uzanan 11 kolu ile bu ülkenin insanlarının, emekçilerinin insanca bir yaşam mücadelesinin adıdır.

Emek

Eser Demirçin; KESK olarak iktidarın kendi eliyle yarattığı enkazın tüm faturasını emekçilere, halka yıkmak istediği bu bütçeyi kabul etmiyoruz.

Kadın
Emek
Emek

KESK Adana Şubeler Platformu Adana'da İnönü Parkında "Sermayeye Değil Emekçiye Bütçe. Geçinemiyoruz" Talebiyle Basın Açıklaması Yaptı.

Emek
Emek

7 No'lu Şube Kadın Sekreteri Adanır Temiz; Biz KESK Haber-sen olarak Adana'da yaşanan sorunların takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu