HABEREGÜVEN olarak bir ayı geride bıraktık. Günlük olarak sayfalarımıza yönelik ilgiye baktığımızda küçümsenme...

HABEREGÜVEN olarak bir ayı geride bıraktık. Günlük olarak sayfalarımıza yönelik ilgiye baktığımızda küçümsenmeyecek bir mesafe aldığımız ortada.  

02.02.2020 - 02.03.2020 arasında sayfamız 651.450 kez tıklanmıştır.  

Haber akışımız da öne çıkan başlıklar bazen ulusal haber siteleriyle örtüşse de habere yaklaşım biçimimiz ortaya koyduğumuz performans basın alanında ki yerimizi farklılaştırıyor.

Haber anlayışımız iktidarın, herhangi bir partinin, bir sendikanın, derneğin veya benzer kurum ve kuruluşların izdüşümünde olmamasına fazlasıyla dikkat ediliyor.

Haklı ve doğru uğraşlar, etkinlikler, girişimler, çalışmalar ilgi odağımızı oluşturuyor.

8 Mart’a yaklaşırken doğal olarak “kadın” emekçi haberleri sayfalarımızda daha ağırlık kazanacak. 8 Mart gibi özel ve bir o kadar önemli günlerin arifesindeki haberlerimiz bu çerçevede işlenecek.

Bir başka konu ise güncel gelişmelerdeki duyarlılığımızdır. Keza Suriye’de ki savaşla birlikte yaşanılan mülteci sorununu dikkatli bir şekilde ele alıyoruz. Linç kültürünün özellikle bazı yaşanılan travmaların ardından halen yaşanılıyor olması toplumda ki insani duygularında körelmesine neden oluyor.

HABEREGÜVEN olarak linç kültürüne ve nefret söylemine karşı geliştirilebilecek tüm doğru argümanlardan yararlanmaya çalışıyoruz.  

İdlip’de yaşanılan acı kayıpları ele alırken barışın ve kardeşçe yaşanabilecek bir Ortadoğu’nun mümkün olabileceğiyle ilgili haberleri öne çıkarıyoruz.

HABEREGÜVEN aynı zamanda emekçilerin farklı alanlardaki tüm çalışmalarını dikkatlice izlemekte ve yapılan değerli işleri sayfalarına taşımayı bir görev olarak görmektedir.

Bir ayı geride bırakmış olabiliriz ama HABEREGÜVEN aynı zamanda dostlarının sitemize vereceği reklamlarla da desteklenmesi gerekiyor.

“HABEREGÜVEN BASIN YAYIN LTD. ŞTİ” olarak kurumsal bir işleyişe sahip olmamız nedeniyle yaşama farklı bir noktadan da sarılmak zorundayız.

Sayfalarımız kurum ve kuruluşların reklamlarıyla daha renkli ve daha zengin görünecektir.

HABEREGÜVEN Toplumsal duyarlılığı geliştiren dayanışma duygusunu farklı kategorilerde ele alan ve geliştiren bir anlayış ile yoluna devam edecektir.

Sevgi ve saygılarımla.

Güven BOĞA