• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Habere Güven sitemizde


Dünya

İsrail güçlerinin Gazze Şehri ve Han Yunus'ta gece boyunca evleri bombalaması sonucu beş Filistinli hayatını kaybetti.

Dünya

ABD'li yetkililer, İsrail'in önümüzdeki haftalarda Lübnan'a hava saldırıları düzenlemesinden ve muhtemelen kara harekâtı başlatmasından endişe duyuyor.

Dünya

ABD'li yetkililer, çatışmaların artacağına dair korkular artarken Lübnan'daki militanların günde 3 bin füze ateşleyebileceği konusunda uyarıyor.

Dünya

İsrail'in yoğun saldırıları sonucu 7 Ekim'den bu yana Gazze'de çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 120 binden fazla insan öldürüldü veya...

Dünya
Dünya

İsrail ordusu ise saldırıları doğruladı ve grubun üst düzey yetkililerinin Refah'ın kuzeybatısında toplandığı Hamas yerleşkesini vurduğunu söyledi.

Gündem

Emek Partisi; AKP iktidarı da ticaret yasağını ciddiyetle uygulamalı ve Siyonist İsrail'le siyasi, askeri, ticari her türlü ilişkilerini kesmelidir.

Dünya

FIFA Yönetim organı, İsrail'in uluslararası futboldan 'derhal' uzaklaştırılması yönündeki çağrıların ardından hukuki tavsiye alacak.

Gündem

"İsrail’le ticaret kesilmeli, hem Türkiye hem de bölge halkları için bir tehdit ve tehlike olan ABD’nin üsleri kapatılmalıdır."

Dünya

Analistler, İsrail'in İran konsolosluğuna saldırmasının ve İran'ın bir gecede İsrail'e yönelik karşı saldırısını tetiklemesinin ardındaki nedenleri inceliyor.

Dünya

İsrail, İran, Irak ve Yemen'den kendisine 300'den fazla insansız hava aracı ve füze fırlatıldığını, bunların büyük çoğunluğunun ele geçirildiğini söyledi.

Dünya

İsrail, sınır bölgesini güvenli hale getirecek bir anlaşmaya varılamaması halinde daha agresif tepki vereceği konusunda uyardı.

Kültür Sanat
Dünya

Hamas'ın asıl başarısı hâlâ ayakta olmasıdır. Kazanmak için militan grubun İsrail'i yenmesi gerekmiyor; sadece İsrail saldırısından sağ çıkması gerekiyor.

Dünya

"7 Ekim saldırılarının faillerinin ve yardımcılarının aranması, İsrail'de çalışma izni verilen işçilere kötü davranılmasını haklı çıkarmaz."

Gündem

"Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde on binlerce kişi bir araya geldi.