İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Habere Güven sitemizde


Dünya

Yerel sağlık yetkilileri, İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Refah kentine düzenlediği saldırılarda 37 kişinin öldüğünü ve onlarca kişinin yaralandığını söyledi.

Dünya

İsrail, sınır bölgesini güvenli hale getirecek bir anlaşmaya varılamaması halinde daha agresif tepki vereceği konusunda uyardı.

Kültür Sanat
Dünya

Hamas'ın asıl başarısı hâlâ ayakta olmasıdır. Kazanmak için militan grubun İsrail'i yenmesi gerekmiyor; sadece İsrail saldırısından sağ çıkması gerekiyor.

Dünya

"7 Ekim saldırılarının faillerinin ve yardımcılarının aranması, İsrail'de çalışma izni verilen işçilere kötü davranılmasını haklı çıkarmaz."

Gündem

"Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde on binlerce kişi bir araya geldi.

Dünya

İsrail hükümeti, savaş suçu olan Gazze Şeridi'nde sivilleri aç bırakmayı bir savaş yöntemi olarak kullanıyor.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlim Yayma Ödülleri" töreninde konuştu. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de sürdürdüğü işgale dikkat çeken Erdoğan,...

Dünya

İsrail, Gazze'deki çatışmalarda sekiz askerin daha öldüğünü, kara operasyonlarının başlamasından bu yana toplam sayının 114'e çıktığını açıkladı

Dünya

İsrail'in amansız askeri harekâtı nedeniyle binlerce Gazzeli öldürüldü ve nüfusun yarısından fazlası evsiz kaldı.

Günün İçinden
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu