14 Mayıs seçimine muhalefet inanmış, birleşmiş halde ve tek adayla giriyor. Türkiye tarihinde muhalefet ilk kez tek ses ve tek yürek.

Seçimlere 17 gün kaldı. Demokratlar, aydınlar, çağdaşlar, ezilenler, yoksullar, eşitsizler, ötekiler ve tüm yok sayılanlar gün sayıyor.

Gün yaklaştıkça heyecan, merak ve coşku da artıyor. Son anket sonuçları, seçim programı ve geleceğe ilişkin projelerle ve mitinglerle Kemal Kılıçdaroğlu göz dolduruyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nun samimiyeti, öz güveni ve cesareti taktire şayan. Gençler, işçiler, işsizler, sanayiciler, iş adamları, yatırımcılar, emekliler ve tüm kümeler ile gruplar Kılıçdaroğlu’nun mesaj ve beyanları ile yeni bir hayata ve döneme hazırlanıyor. Sayın Erdoğan en iyi döneminde %52 oy oranı ile seçildi. O dönem de bugün ki gibi ekonomik kriz, enflasyon, yoksulluk ve işsizlik yoktu. Yine bugünlerde yaşadığımız gibi bir deprem afeti ve acısı da yoktu. Ayrıca muhalefet parçalı ve kutupluydu.

WhatsApp Görsel 2023-04-26 saat 07.36.551

14 Mayıs seçimine muhalefet inanmış, birleşmiş halde ve tek adayla giriyor. Türkiye tarihinde muhalefet ilk kez tek ses ve tek yürek. Türkiye’nin tüm illerinde, ilçelerinde, kasaba, köy ve mahallerinde Kemal Kılıçdaroğlu rüzgarı esiyor. Sosyal demokratlar, devrimciler, muhafazakarlar, milliyetçiler, liberaller, Kürtler, Aleviler, dini siyasete alet etmeyen gerçek dindarlar ile ulusunu çok seven ve adalet isteyen herkes ama herkes Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında. Erdoğan’ın mesaj ve beyanları bayatlamış durumda.

Yeni bir umut ve heyecan yaratacak pozisyonda değil. 21 yıllık iktidar yorgunluğu ve tükenmişliği bariz bir şekilde fark ediliyor. Dava arkadaşları da kalmamış. Yaptığı tek şey acaba tutar mı diye seçim vaadine sarılmak. Ülkeyi 21 yıl yöneteceksin buna rağmen işin seçim vaatlerine kalacak. Kayıp ki ne kayıp. Erdoğan’ın yanında Türkiye’nin mevcut sorunlarına çözüm getirebilecek kadro ve insan profili de kalmamıştır. Ülkenin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal tüm gelişmeleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu işaret ediyor. Kılıçdaroğlu’nun nezaketi, sabrı ve zerafeti insanımızın zihin ve ruh yapısına ilaç gibi geliyor. Altılı masa bileşenleri olan diğer partilerin liderleri ve örgütleri ile Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın diri, çoşkulu ve net politikaları yeni bir hikaye yazıyor. Deyim yerinde ise Türkiye halkı kendine gelmiş. Değişim ve dönüşüm rüzgarı topluma iç huzur getirmiş.

Sokağa ve meydanlara kulak verdiğinizde duyacağınız tek isim Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Halkın yüzde altmışa yakını sayın Kılıçdaroğlu’nun kazanmasına ve dönemine hazırlanmış. 14 Mayıs gerçekten de bayram günü olacak. Yeter ki zafere önce biz inanalım. MARAKLI; KILIÇDAROĞLU FARKLA KAZANIYOR