Facebook İzleme Geçmişinizi Nasıl Bulunur ve Silinir

Facebook'ta izlediğiniz videoları nasıl görebilirsiniz? 

Facebook'ta izlediğiniz videoları nasıl bulabilirsiniz? 

Facebook'ta çok sayıda video izlemiş olabilirsiniz. Bazen Facebook'ta yakın zamanda izlediğiniz bir videoyu bulmanız gerekir ve onu cihazınıza kaydetmemişsinizdir. Facebook'ta en son izlenen videolar nasıl bulunur? Bu gönderi, Facebook izleme geçmişinin nasıl görüntüleneceğini ve silineceğini açıklar.

Facebook İzleme Geçmişi Nasıl Bulunur ve Silinir

Aslında, profiliniz üzerinden Facebook izleme geçmişinize kolayca erişebilirsiniz. Burada, Facebook masaüstünde veya web uygulamasında ve mobil cihazlar için Facebook uygulamasında en son izlenen videoları nasıl bulacağınızı ve Facebook izleme geçmişini nasıl temizleyeceğinizi göstereceğiz.

#Facebook İzleme Geçmişini Masaüstünde Görüntüle ve Sil

Adım 1. Masaüstü Facebook uygulamasını açın ve giriş yapın veya bir web tarayıcısı aracılığıyla Facebook'unuzu açın.

Adım 2. Facebook profil sayfanıza erişmek için sol üstteki profil resminize tıklayın.

Adım 3. Üç nokta simgesine dokunun ve ardından açılır listeden Hareket Dökümü  seçin.

Adım 4. Genişletmek için Kayıtlı İşlemler ve Diğer Hareketler seçeneğine tıklayın ve ardından İzlediğiniz Videolar seçeneğini belirleyin.

Adım 5. Ardından, sağ tarafta tüm Facebook izleme geçmişini göreceksiniz. Tekrar izlemek için bir videoya tıklayabilirsiniz.

İzlenen bir videoyu silmek için üç nokta simgesine tıklayın ve ardından onu Facebook izleme geçmişinden kaldırmak için Sil'e tıklayın.

Tüm Facebook izleme geçmişini temizlemek için sağ üst köşedeki Video İzleme Geçmişini Temizle'ye dokunun ve ardından onaylamak için açılır pencereden Video İzleme Geçmişini Temizle'ye tıklayın.

#Mobilde Facebook İzleme Geçmişini Görüntüle ve Sil

Adım 1. Akıllı telefonunuzda Facebook uygulamasını açın ve hesabınızla giriş yapın.

Adım 2. Üç satır simgesine dokunun, aşağı kaydırın ve Ayarlar ve Gizlilik'e ve ardından Ayarlar'a tıklayın .

3. Adım. Facebook Bilgileriniz bölümüne gitmek için aşağı kaydırın , Hareket Dökümü tıklayın .

4. Adım. Filtreler ve Kategoriler'e tıklayın , ardından Kayıtlı İşlemler ve Diğer Hareketleri seçin, ardından İzlediğiniz Videolar'ı seçin . Ardından, en son izlediğiniz videoların bir listesini gösterecektir.

Videoyu görüntülemek için tıklayabilir veya videonun yanındaki üç nokta simgesini tıklayıp ardından Sil'e dokunarak videoyu Facebook izleme geçmişinizden kaldırabilirsiniz.